Tickets

— UPDATE 15/07/2020 —
GEEN BEIAARDCANTUS NEERPELT IN 2020

De tweede Neerpeltse Beiaardcantus was oorspronkelijk gepland voor eind mei. Door het coronavirus werd de cantus uitgesteld naar begin september, maar dat bleek uiteindelijk een te optimistische inschatting. Na overleg met het gemeentebestuur en een snelle blik op de foto’s en sfeerbeelden van vorige editie hebben we beslist dat het dit jaar niet mogelijk zal zijn om een feestelijke Beiaardcantus te organiseren die de onvergetelijke editie van 2018 kan evenaren.

Een kleinschalige of ‘coronaproof’ editie zonder de unieke sfeer van een massacantus is volgens ons niet wenselijk en ook praktisch niet haalbaar. Probeer maar eens een polonaise te starten met anderhalve meter afstand of een ad fundum te drinken met een mondmasker op. ‘Prosit Corona’ zou ook wat dubbelzinnig klinken. We wachten daarom af tot we verlost zijn van de bekende coronamaatregelen voor we de volgende Beiaardcantus zonder al te veel kopzorgen en mondmaskers kunnen voorbereiden. We hopen dat dit in de lente of zomer van 2021 zal zijn.

In tussentijd blijven de reeds verkochte tickets geldig, zodat niemand voor niets heeft moeten aanschuiven in de rij. Hou je ticket dus goed bij. Wil je het ticket toch inruilen, stuur dan een mail naar info@beiaardcantusneerpelt.be met titel ‘inruilen tickets’.

We hopen iedereen in goede gezondheid terug te zien op de volgende Neerpeltse Beiaardcantus. Zodra er een nieuwe datum gekozen is, lees je het op onze Facebookpagina.

Bedankt voor jullie begrip.

Team Beiaardcantus Neerpelt

 

————————————

Voor de editie van 2020 werken we enkel met papieren tickets. De eerste 400 tickets zijn ondertussen verkocht tijdens ons eerste verkoopmoment op zaterdag 29 februari.

Op zaterdag 28 maart organiseren we een tweede verkoopmoment met nog eens 350 beschikbare tickets. Dit zal plaatsvinden in het oude Syntra-gebouw, Hoekstraat 50, 3910 Pelt.

Goede afspraken maken goede vrienden, en goede vrienden maken een goede Beiaardcantus. Lees onderstaande voorwaarden daarom dus goed:

  • Een toegangsticket kost 20 euro en is enkel cash te betalen. Breng gepast geld mee.
  • Per persoon kan je maximum twee tickets tegelijk kopen.
  • De tickets staan niet op naam en zijn dus onderling ruilbaar.
  • De Beiaardcantus is enkel toegankelijk voor deelnemers vanaf 18 jaar. Ben je op de dag van de cantus geen 18, zal je geweigerd worden zonder terugbetaling. Bij twijfel zullen identiteitskaarten gecontroleerd worden aan de ingang.